Shenzhen Li Chao Technology Co., Ltd

Νέα

Τρία σε μια γρήγορη φόρτιση της γραμμής καθολικής χρήσης - απαραίτητο για επαγγελματικό ταξίδι
Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-06-28 17:29:04  Hits: 11

three σε μια γρήγορη χρέωση γενικής γραμμής δεδομένων--απαραίτητο για επαγγελματικό ταξίδι


now, ένα κινητό τηλέφωνο φέρει σχεδόν όλα ένα άτομο. Βούρτσα, Chat, Microblog, φίλοι Κύκλος, Αφήστε το κινητό τηλέφωνο 10 λεπτά σαν να χαθεί η επαφή με ολόκληρο τον κόσμο, έτσι το τρομερό πράγμα είναι ότι το τηλέφωνο έχει μόνο μια μικρή δύναμη αριστερά. Σε αυτό το σημείο, είμαστε πρόθυμοι για γραμμές δεδομένων. Μοιάζει πραγματικά με ένα junkie. Με τον αυξανόμενο αριθμό ηλεκτρονικών συσκευών, όλο και περισσότεροι χαοτικές γραμμές φόρτισης γίνονται καθημερινά τα προβλήματα. Δεν υπάρχει κανένας καλός τρόπος να είσαι κάποτε και για όλους; Για να αποθηκεύσετε αυτές τις γραμμές δεδομένων, χρειάζεστε τρεις σε μία, γρήγορη φόρτιση, γενική γραμμή δεδομένων. Δεν θέλουν να δανειστούν μια μπαταρία ή γραμμή δεδομένων ταυτόχρονα. Αποδεικνύεται ότι είναι όλη η σκόνη φρούτων. (Bully Me Android Party) Εάν δεν θέλετε να πάρετε την κατάθλιψη να μην δανείζετε τη γραμμή φόρτισης, θα πρέπει να φέρετε 3 ή 4 διαφορετικές γραμμές φόρτισης στην τσάντα σας κάθε μέρα. Πώς ενοχλητικό!&#&#after μια μακρά επιλογή, αυτή η γραμμή γρήγορης φόρτισης C

type του Koran Android Apple εισήλθε τελικά στην όραση του ακινήτου Bairun Mall. Είτε πηγαίνει έξω είτε στο σπίτι, αυτή η γραμμή είναι αρκετή!

微信截图_20210417162441.jpg

-


three σε μία κεφαλή φόρτισης, μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή, με όλη τη διεπαφή κινητού τηλεφώνου στην αγορά. Εκτός αυτού, λογικά σχεδιάζει τη διάταξη και τη θέση της διασύνδεσης μέσω του σχεδιασμού.


---kake κάθε διασύνδεση βολικό, άνετο και όμορφο. Με άλλα λόγια, θα υπάρξουν αναπόφευκτα ένα

to

one
othree προϊόντα, επειδή υπάρχουν πάρα πολλές προσωπικές ηλεκτρονικές συσκευές, σχεδόν ένα από τα οποία είναι απαραίτητα, όπως κινητά τηλέφωνα, φορτιστές, κινητά, ταμπλέτες, υπολογιστές.

\\ Το πλεονέκτημα αυτής της γραμμής φόρτισης είναι ότι υπάρχουν τρεις διαφορετικές διεπαφές σε μία γραμμή. Ανεξάρτητα από το κινητό τηλέφωνο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί.


Diferent καλώδια δεδομένων είναι κατασκευασμένα από TPE, τα οποία παρατείνουν σημαντικά τη διάρκεια ζωής. Μια γραμμή δεδομένων τριών διασύνδεσης είναι φορητή, η οποία εξοικονομεί χρήματα και χώρο και είναι κατάλληλο για διάφορα μοντέλα. Τρεις τύποι κινητών τηλεφώνων μπορούν να χρεωθούν ταυτόχρονα. Είτε πρόκειται για Mac ή Android, το Android μπορεί να συνδέει απευθείας την κατεύθυνση του βύσματος και είναι εύκολο στη χρήση.


travel στο εξωτερικό, οι φίλοι/οικογένεια διαφορετικών μοντέλων μπορούν επίσης να χρεώσουν μαζί, να εξοικονομούν χρήματα και πρακτικό~


&#&#&have σας ερωτεύεστε! Ούτως ή άλλως, το i#

39; θα το πάρω καθ 'όλη τη διάρκεια του

101; Πηγαίνω τώρα. Είναι πολύ βολικό! Ένα τέτοιο καλό προϊόν μπορεί να μειώσει τη ζωή σας, να βελτιώσει την ευτυχία της ζωής, ώστε να μην ανησυχείτε πλέον για πολλές βρώμικες γραμμές δεδομένων. Αυτό είναι υπέροχο! Βολικό, απλό και ανθεκτικό.

\\n \\n

Προηγούμενος: Το απόλυτο τεχνού...

Επόμενο: Ποια είναι η αρχή ...